zvanično najperspektivnija

Završena 40. Beogradska nedelja mode: Upoznajte najbolju mladu kreatorku u Srbiji (FOTO)

0
Zahvaljujući kolekciji s elementima vodećih svetskih trendova koji se tiču boja, konstrukcija i detalja, pobedu je odnela mlada kreatorka Ana Trošić Trajković.
foto: Promo
foto: Promo

U utorak uveče, dodelom nagrada završena je četrdeseta po redu Beogradska nedelja mode. Ovog puta nagrade najboljim učesnicima uručene su u Svečanoj sali Skupštine grada Beograda. Okupljenima se najpre obratio generalni direktor Beogradske nedelje mode Nenad Radujević, koji se zahvalio partnerima i dizajnerima, a potom je usledilo proglašenje najboljih kreatora, revija, kolekcija, digatilnih prezentacija i manekena.

 

1 / 4 Foto: Nikola Trajković

Pripala mi je izuzetna čast da dobijem ovu nagradu i iskreno sam je priželjkivala. Ljubilarni Belgrade Fashion Week je okupio veliki broj mladih i talentovanih dizajnera i verujem da je ova odluka bila težak zadatak. Za mene je ovo potvrda da sam na pravom putu i da ne lutam, da je to čemu težim u svom modnom izrazu prepoznato kao kvalitet od strane ljudi koji su kompetentni. Nagrada mi je veliki podsticaj za dalji rad, ali i obaveza da u narednim kolekcijama opravdam ovo značajno priznanje koje mi je pripalo“, izjavila je Ana na dodeli nagrada.

makonda-tracker