Spajanje nespojivog

Buđenje starog trenda: U trci za originalnošću, iz prošlosti u modu vratilo se nošenje čarapa sa štiklama?! (FOTO)

0
Mnogi od nas bili su, uslovno rečeno, primorani kao mlađi da sa cipelama na štiklu nose vrlo upadljive čarape. To je smatrano neodoljivim. I uprkos tome što su modni znalci širom sveta godinama vodili bitku sa ovakvim jednim detaljem, čarape sa štiklama se vraćaju! Pogledajte i sami, uredno šetaju Holivudom, bez problema.
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Da li ste spremni da im izađete na crtu? Ipak, jedna diva poput Sare Džesike Parker, koja se proslavila ulogom Keri Bredšo u seriji (kasnije i filmu) "Seks i grad", koja je jedna od najmodernijih poznatih dama na svetu, nosi čarape i cipele, tačnije - sandale, i to joj savršeno pristaje.

 

foto: Profimedia

Poznavaoci mode sugerišu posebno mršavicama da nose čarape sa cipelama na štiklu, posebno dokolenice, jer vizuelno ovakav detalj može vam dodati koji kilogram, ali svakako zabavan par šarenih čarapa sigurno možete uklopiti sa bilo kojom nežnom štiklicom, bilo koje građe da ste.

 

Neverovatnih 8 načina na koje možete upotrebiti stare grilon čarape

 

Koliko devojaka je zaista spremno na ovakvu promenu? Što se tiče zvezda koje prate savete potznatih dizajnera, videćete da je u pitanju veoma veliki broj njih. Sandale, elegantne cipele na špic... Sve one imaju po par čarapa koje ih strpljivo očekuju za neku šetnju, izlazak, ili dejt.

 

1 / 3 Foto: Profimedia
makonda-tracker