Sjaj zvezda u noći dodele Oskara

Svake godine dodela nagrada američke filmske akademije predstavlja priliku da se, osim filmskih radnika, u svom najboljem svetlu iskažu i vrhunski modni dizajneri i stručnjaci svetskog glasa. Ove godine, mnogobrojne zvezde su za završni pečat svog glamuroznog
0
1 / 9 Foto: Chopard

Dobitnica ovogodišnjeg Oskara za epizodnu ulogu u filmu Precious, Mo’Nik, na sebi je imala minđuše u kombinaciji belog i žutog zlata sa žutim i belim dijamantima i dve narukvice od žutog zlata ukrašene dijamantima.

Penelope Kruz, nominovana u kategoriji za epizodnu ulogu u filmu Devet, zasijala je u jedinstvenim kruškolikim dijamantskim minđušama, neobično dizajniranom briljantskom prstenu od belog zlata i tri odlično uklopljene narukvice, sve tri u kombinaciji platine i dijamanata, s tim što je jedna prožeta i smaragdima.

Nominovana za glavnu ulogu u filmu Poslednja stanica, Helen Miren, opredelila se za Chopard dijamante u kombinaciji s platinom: izvanrednu ogrlicu ovalnog oblika, suze na ušima i torbicu.

Zvezda muzičke i filmske scene, Kvin Latifa, iz bogate Chopard ponude odabrala je suzolike minđuše sastavljene od kombinacije dijamanta, ružičastog safira i bisera, ali i tašnicu od Puškin belog zlata protkanu dijamantima. 

Maraja Keri je zablistala sa minđušama u obliku karika u kombinaciji belog zlata i četrdesetrokaratnih brušenih dijamanata.

Forest Viteker, kao već iskusni oskarovac, znalački je izabrao Elthon John Chopard hronograf optočen sa više od šest karata dijamanata.

Voditeljka najpoznatijih vesti iz sveta zabave E! Entertainment Đulijana Rančić, zaiskrila je Chopard nakitom tokom oba svoja pojavljivanja na crvenom tepihu. Prvo se opredelila za predivne žute i bele dijamante u kombinaciji grozdastih minđuša od platine i prstena od platine i žutog zlata, dok je za drugu turu odabrala perličaste minđuše, protkane stokaratnim dijamantima i safirima od belog zlata sa blistavim šestokaratnim safirom u sredini, i dijamantski koktel-prsten.

makonda-tracker