Ko bi smeo da mu izađe na crtu?

Ovo nije kostim za Noć veštica: Aleksandar Radojičić postavio novi modni trend među muškarcima (FOTO)

0
Mnogi modni znalci savetuju da se igramo i uživamo gradeći sopstveni stil, ostavljajući lični pečat. Dame su mahom daleko zainteresovanije za ovaj poduhvat, te smo često u prilici da vidimo svašta. Međutim, ovoga puta, ovaj glumac je odlučio da stavi tačku na to, i uradi nešto što većini muškaraca ne bi ni palo na pamet...
foto: Instagram
foto: Instagram

Nosi se kada je hladno, slovi za znak raskoši, udobnosti, čak i seksepila. Često je i jasan pokazatelj stila, ukusa, a muškarci je nose - kada moraju, mada i tada u suptilnijim varijantama.

 

Poznati glumac Aleksandar Radojičić je, čini se, odlučio da sruši granice, i pokaže kako i muškarac lako može poneti bundu.

 

Jednim detaljem do potpuno drugačijeg look-a: Da li će Aleksandar Radojičić očarati svoje obožavateljke i ovim izgledom? (FOTO)

 

Aleksandar često deli sa publikom razne momente iz privatnog života, te nije propustio priliku i sada, da pokaže svima kako mu ovaj komad odeće stoji.

 

Fotografija je podigla Instagram na noge, i za kratko vreme prikupila mnoštvo lajkova i komentara koji podržavaju ovaj look. Glumac je prokomentarisao fotografiju poznatom oznakom:

Casual Tuesday", i objasnio kako nije u pitanju kostim za Noć veštica.

Sudeći po tome koliko je ljudi zaista oduševljeno ovim potezom glumca, ne preostaje nam ništa drugo nego da vidimo da li će se neko usuditi da stane na crtu Radojičiću, i pokaže šta ume, tako što će obući bundu.

 

makonda-tracker