stil zvezda

Svečani stil koji je osvojio domaće zvezde: Nakon Anastasije i Tamare Nikolić, još jedna slavna dama u očaravajućoj haljini za princeze (FOTO, ANKETA)

0
Jedno od najlepših lica na našim televizijskim ekranima ponelo je na najglamuroznijoj žurki koja se održava u našoj zemlji haljinu koja je obeležila ovu godinu!
foto: Instagram, Filip Plavčić

Poznate lepotice retko se opredeljuju za svečane toalete koje su ranije već privukle mnogo pažnje, ali kada je reč o ovako efektnom i prelepom komadu odeće, koji savršeno laska ženskoj figuri, nijedna žena ne bi mogla da odoli!

 

10 poznatih dama koje su stilom privukle najviše pažnje na žurki godine (FOTO, ANKETA)

 

Reč je o haljini u kojoj bi svaka žena izgledala kao princeza i kojom se, zahvaljujući slojevima od tila, postiže bajkovit i gotovo nestvaran izgled... Ona, doduše, nije identična u slučaju svih ovih dama: one se razlikuju u rasporedu i veličini crvenih floralnih motiva, ali svaka izgleda jednostavno očaravajuće!

 

Ovakvu prelepu toaletu najpre je u maju ove godine ponela Anastasija Ražnatović, i to na glamuroznoj proslavi svog 18. rođendana. U danima nakon Anastasijinog slavlja, gotovo da nije bilo medija koji nije pisao o glamuru i lepoti kojom odiše ova toaleta.

 

foto: Instagram

 

Sličan model smo nedavno imali priliku da vidimo na još jednoj domaćoj zvezdi - Tamari Nikolić Dekarić, koja ju je ponela na gala večeri koju je Novak
Đoković
organizovao u Milanu.

 

makonda-tracker