Skoro gola

Ova trudnica zbog stajlinga u centru pažnje na dodeli MTV nagrada: Evo šta NIJE obukla (FOTO)

0
Televizijski producent Nev Schulman i njegova djevojka Laura Perlongo bili su mamac za poglede na dodeli video nagrada MTV-a svojim neobičnim modnim izborom...
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Laura Perlongo i njezin verenik Nev Šulman bili su mamac za poglede na dodeli video nagrada MTV-a, koja je održana u Madison Skvare Gardenu u Njujorku. Lepa trudnica odabrala je za crveni tepih neobični stajling sastavljen od crnih pantalona, štikli u nud boji i zelene jakne.

 

Dominacija Bijonse, povratak Britni Spirs i Rijanina haljina o kojoj svi pričaju: MTV VMA dodela nagrada okupila svetski džet set (FOTO)

 

foto: Profimedia

I dok su brojne slavne dame na istom događanju nosile provokativne haljine koje su prekrile njihova tela prozirnim tilom, čipkom i sličnim materijalima, Laura je zaboravila da obuče majicu i tako je pokazala svoj trudnički stomak i grudi.

 

- Nova Šulmanova devojka ne nosi ništa osim jakne i pantalona i pokazuje svoj trudnički stomak, koja legenda - samo je jedan od komentara na društvenim mrežama koje su se raširile nakon pojavljivanja na crvenom tepihu.

 

Prekršila modno pravilo broj 1 zbog susreta sa bivšim suprugom: Epski potez Dženifer Lopez (FOTO)

 

foto: Profimedia

Odvažno izdanje lepe mame u trećem tromesečju nadmašilo je čak i goli Živanši kombinezon koji je Kim Kardašian nosila tokom svoje druge trudnoće na tradicionalnu 'Art + Film' gala večeri u organizaciji Muzeja umetnosti iz Los Angelesa.

makonda-tracker