savršen izbor za ovu sezonu

Hiljade lajkova za nekoliko minuta: Ljubiteljke mode, Jelena Karleuša ima novu haljinu - i verovatno ovog leta nećete videti lepšu! (FOTO)

2
Volite maksi haljine i cvetni print i umete da ih nosite sa stilom? Iskopirajte ovaj look Dive i izmamićete uzdahe gde god da se pojavite ovog leta!
foto: Instagram
foto: Instagram

Cvetni desenje mač s dve oštrice - ukoliko ga pažljivo izaberete, možete izgledati kao najupešnije modne blogerke, ali ako ne budete obazrivi, on vrlo lako može izazvati sasvim suprotan efekat od željenog.

 

Da li je ovo najbolje izdanje naše teniserke? Ana Ivanović u seksi cvetnoj haljini očarala Francusku (FOTO)


Jelena Karleuša defitivno spada u grupu onih koji umeju da odaberu savršen komad odeće! Jedna od najpopularnijih srpskih fashionista pokazala je na društvenoj mreži Instagram haljinu u kojoj bi svaka žena poželela da izađe ove sezone.


Njena osnova je crne boje, a prekrivena je krupnim floralnim motivima različitih boja, mada je ono što je čini posebnom činjenica da savršeno ističe sve fizičke atribute, kojima se jedna od najpopularnijih regionalnih pevačica svakako može pohvaliti.


Naočare za sunce kao neizostavan detalj: 5 fenomenalnih modela koje je ponela Jelena Karleuša

 

Ova fotografija je izazvala takvu pomama među Jeleninim pratiocima na ovoj društvenoj mreži da je pevačica za oko dvadeset minuta prikupila hiljade i hiljade "lajkova" i mnoštvo komentara prepunih divljenja. S razlogom - ovo je verovatno jedan od najlepših odevnih komada koji smo videli ove sezone.

 

 

A photo posted by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

 

makonda-tracker