Pogodak

Osvojte svet uz ove modne savete: Dobrodošlica novim trendovima(FOTO)

0
Ukoliko želite ove sezone da budete primećene i hvaljene za super stil poslušajte ove savete poznatih i nećete pogrešiti...
foto: Instagram
foto: Instagram

Proleće je na vratima, a Zorana Jovanović ga je dočekala spremna. Kao modna bogerka ona je obaveštena da će volani biti apsolutni pogodak za lepo vreme koje nam stiže. Haljine, suknje ili majice sa volanima...poželite im dobrodošlicu.
 

 

A photo posted by Zorana Jovanovic (@zorannah) on


Ovakva haljina je hit ove sezone: Da biste je nosili morati biti smeli, ali i zgodni kao Zorana! (FOTO)

Cipele na vezivanje ušle su svima pod kožu. Bilo da je u pitanju ravna obuća ili štikle one su must have u svakom cipelarniku dama. Pop diva Jelena Karleuša je to shvatila i već ih obožava. 
 

 

A photo posted by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on


Suknja za koju treba imati hrabrosti: Jelena Karleuša ponovo oduševila (FOTO)

Zaboravite tamne zagasite nijanse i obradujete sebe nekim svetlijim tonovima. Pastelene boje su već nekoliko godina unazad potpuni pogodak, a ove sezone nećete pogrešiti sa njima.  Pevačica Maya Berović je to ovako uradila. 
 


Sa teksas jaknom ne možete promašiti. Od najsvetlih praktično izbeljenih do tamnih nijasni one su čista desetka. Bilo da je kombinujete uz haljine, farmerke ili suknje uspeh je zagaratovan. Jelena Rozga  je uklopila plave tonove i izgleda u njima prelepo.

U susret proleću: Šest novih modnih pravila
 

 

A photo posted by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial) on


Nude boja ne izlazi iz miode. Karmin, torba, cipele ili nokti nema problema....Ana Sević  nikada ne krši modna pravila te se pripremila za ovu sezonu. Nokte je obojila u nude i vrlo je primećena. Osim što će vam nokti izgledati vrlo uredno, ovu neutralnu bju možete kombinovati uz sve.
 

 

A photo posted by ANA SEVIC OFFICIAL (@anasevic85) on





 

makonda-tracker