Danijela Dimitrovska u modnoj fantaziji

Poznata manekenka Danijela Dimitrovska učestvovala je zanimljivom performansu koji je kreatorka Sonja Rikel priredila u Parizu
0
1 / 9

Prvog dana decembra, čuvena francuska kreatorka Sonja Rikel predstavila je svoju novu kolekciju donjeg veša i trikotaže za modnu kuću H&M kroz nesvakidašnji modni performans u kome je učestvovala i naša manekenka Danijela Dimitrovska.

Nakon Madone, Karle Lagerfeld i Kejt Mos kuriozitet da kreira kolekcije za čuveni brend H&M pripao je i francuskoj kreatorki Sonji Rikel. Ona je svoju prvu kolekciju za ovu modnu kuću prikazala na čuvenom pariskom trgu Konkord koji je ovom prilikom bio pretvoren u zemlju fantazije za oko 2000 gostiju. Jedna od najpoznatijih građevina Pariza, Grand Palas, ovom prilikom bila je pretvorena u mali grad u kome je održana modna revija i party koji su bili svojevrstan modni karneval. U ovom modnom performansu nastupile su najpoznatije svetske manekenke poput Eve Hercigove, Kejt Bosvort, Nađe Auerman i naša manekenka Danijela Dimitrovska. Kao deo modnog karnevala, manekeni su bili u ulozi šumskih vila, karnevalskih igrača, a neki od njih su vozili kočije i bicikle, svi obučeni u najnovije modele donjeg veša i trikotaže za žene ove čuvene francuske kreatorke. Većina gostiju sedela je ispod osvetljene replike Ajfelovog tornja visoke 30 metara, a ovom modnom spektaklu prisustvovale su i mnoge poznate ličnosti poput kreatora Žan Pol Gotjea, fotografa Elen fon Unvert i glumice Emanuel Bear, koji su ovom prilikom morali da prođu kroz začaranu šumu kako bi stigli do Sen Žermena, duhovnog doma kreatorke Sonje Rikel.

makonda-tracker