Danijela Dimitrovska novi Victoria's Secret model

Naša poznata manekenka i dugogodišnji Elitov model, Danijela Dimitrovska sledeće godine počinje saradnju sa čuvenom kućom donjeg veša Victoria's Secret
0
1 / 7 Foto: Promo

- Uzbuđena sam zbog ove vesti, jer sam zaista dugo priželjkivala da postanem Victoria's Secret model. Uvek verujem u sebe i zato se moje želje na kraju i ostvaruju. Od sledeće godine postajem Victoria's Secret model i snimaću reklame donjeg veša za njihove kataloge – izjavila je Danijela Dimitrovska iza koje je u svakom pogledu uspešna godina.

Među brojnim kampanjama i revijama svakako se izdvajaju dva projekta - reklamna kampanja sa Vinsentom Kaselom za muški YSL parfem i humanitarna Emporio Armani RED revija sa poslednje milanske nedelje mode. Kao jedna od Armanijevih miljenica Danijela je učestvovala na ovoj reviji humanitarnog karaktera, čiji profit je bio namenjen afričkim narodima za borbu protiv AIDS-a.

Sve devojke koje žele da krenu stopama Danijele Dimitrovske modna agencija Forma Viva poziva da dođu na kasting za nova Elitova lica u subotu 28. novembra u Beograud, u klubu Teatro u 14 sati i u Nišu, u kafeu Forra bar u 18 sati, a u nedelju 29. novembra u Novom Sadu, u kafeu Sistem 1 u 19 sati.

makonda-tracker