Glamurozno

Veče inspirisano elegancijom i Novim Sadom na Serbia Fashion Weeku

Saznajte detalje o večeri za pamćenje...
0
1 / 12 Foto: Promo

Uz posebno veselu atmosferu i dobru energiju, četvrto veče Serbia Fashion Weeka biće zapamćeno po izuzetnim i elegantnim kreacijama, kao i po sjajnim modnim kreatorima kao što su Mladen Milivojević Baron, Flora Miranda, Milica Tričković, Boško Jakovljević, Zorana Miličić, Lazar Ilić i španska modna kuća ES Collection

Gošća Srpske nedelje mode iz Belgije, Flora Miranda prikazala je modu budućnosti kroz prvi deo njene revije koji je sadržao kreacije od vodoravno spajanih plavih i crnih isečaka kože, te je delovalo kao da su manekenke na pistu upravo sletele iz neke druge galaksije. Flora je i nastavila u istom, futurističkom stilu dok su pistom lepršale haljine svetlucave srebrne boje. Zadovoljna organizacijom Serbia Fashion Weeka, Belgijanka je otkrila da je inspiraciju pronašla u stalnoj zauzetosti ljudi koji neprestano gledaju u mobilne telefone i tablete. 

Revija koja se izdvojila nesvakidašnjim komadima i odličnom stilizacijom, jeste ona koju je osmislio Mladen Milivojević Baron. Muško-ženska kolekcija dopunjena različitim aksesoarima u vidu korpi sa cvećem, šeširima, koferima ili svežnjevima knjiga bila je inspirisana cirkusom, suncokretovim cvetom i arhitekturom Novog Sada. Kako je izjavio, Baron se trudio  da uklopi tradicionalno i moderno. Kongresni centar Master Centra bio je premali da primi sve koji su došli da pogledaju novu kolekciju novosadskog dizajnera. 

Revijom Boška Jakovljevića Strip(ed) soul završeno je još jedno sjajno veče na Srpskoj nedelji mode. U prepunoj sali Master centra Novosadskog sajma okupljeni su mogli da pogledaju tri revije u jednoj. Prvi deo inspirisale su '80. godine, Duran Duran, David Bouwie, čija se muzika i čula u toku izvođenja revije. Drugi deo, oslikana odela od papira, izazvala su posebnu pažnju, pogotovo kada je jedan od manekena dokazao da se odelo ne može pocepati i da je samim tim veoma nosivo. 

makonda-tracker