Kupujte sa poznatima

0
Lollipops organizuje specijalnu humanitarnu akciju pod nazivom Shopping sa poznatima koja će se održati u ponedeljak, 19. oktobra, od 18:15h u Lollipops butiku u Shoping Centru Ušće
foto: Vladimir Šporčić
foto: Vladimir Šporčić

U humanitarnoj akciji Shopping sa poznatima učestvuju Yann Doucarouge, osnivač i jedan od vlasnika Lollipopsa, kao i Ana Pendić, Katarina Šišmanović, Iva Smiljanić, Miki Perić, Bojana Nikolić, Ivana Škorić i mnogi drugi, koji će učestvovati u zajedničkom shoppingu i druženju. Deo prihoda od prodaje Lollipops proizvoda za vreme Shoppinga sa poznatima biće uplaćen u Fond URGENT: B92 za borbu protiv raka dojke.

Lollipops je modni brend koji je osvojio ženska srca širom sveta, a već deset godina je prisutan na svetskom tržištu kroz 90 prepoznatljivih Lollipops radnji kao i više od 1.200 prodajnih mesta. Svojim ekstravagantnim kolekcijama, neočekivanim kombinacijama neobičnih materijala, Lollipops nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Kroz svoje modele tašni, cipela i nakita brend iskazuje razuzdanu kreativnost, smelu ekstravaganciju, ženstvenost i glamur. Lollipops je brend koji se obraća ženama sa jakom ličnošću, koje su samouverene i imaju hrabrost za iskazivanje sopstvenog mišljenja, koje imaju mladalački duh i buntovništvo i usuđuju se da poruše usvojena pravila ponašanja.

makonda-tracker