Monika Beluči: Trik za dobar izgled je u crnom

0
Zanosna četrdesetčetvorogodišnja glumica kaže da nosi odeću crne boje jer je vizuelno čini mršavijom pošto nema vremena da ide u teretanu i na taj način održava vitku liniju koja je poslednjih decenija postala imperativ većini žena

Monika Beluči, koja sa svojim suprugom Vinsentom Kaselom ima četvorogodišnju ćerku Devu, smatra da je previše zauzeta da bi neprekidno održavala savršenu liniju i zbog toga koristi pametne modne trikove kako bi sakrila svoje nedostatke.

- Odlazak u teretanu nije moguć kada je reč o mom načinu života. Ustati u pet sati ujutru, ići u teratanu, a zatim biti u šest na snimanju - naprosto nije izvodljivo. Zbog toga sam teretanu zamenila odevnim predmetima u crnoj boji. Praktičnije je i zabavnije – otkriva svoju tajnu lepa italijanska glumica. 

Kada je reč o potrebama koje iziskuju filmovi koje snima, te na koji način usklađuje liniju sa zahtevima likova koje tumači, Monika je i za ovo iznašla savršeni balans:

- Ako moja uloga zahteva da oslabim nekoliko kilograma, uglavnom promenim način ishrane. Jedem meso, ribu i povrće i vrlo brzo dostignem željenu težinu. Međutim, neke uloge zahtevaju da se ugojim i moram da priznam da su mi one mnogo draže – izjavila je Belučijeva za magazin Britain's You.

Zvezda filmova Matrix Revolution, Matrix Reloaded i Malena smatra da lepota dolazi iznutra i da će se svaka žena osećati lepo tek onda kada bude prihvatila svoje nesavršenosti.

Vanja Radenković

makonda-tracker