Otvoren 24. Fashion Selection

Sinoćnom revijom Suzane Perić u Belexpocentru zvanično je otvoren 24. Fashion Selection.
0
1 / 29

U prepunoj sali, pred mnogobrojnim ličnostima iz javnog života, Suzana Perić prikazala je kolekciju za proleće/leto 2014 pod nazivom Fashion Dekada. 

Reviju je svojom novom pesmom otvorila Jelena Tomašević, da bi potom bili prikazani ženstveni, lepršavi, koloritni modeli, namenjeni ženama u različitim životnim dobima.

Na reviji je učestvovala i glumica Mirka Vasiljević, a u prvom redu su sedeli Seka Aleksić, Vlada Mandić, Vanja Bulić, i mnogi drugi.

Usledila je revija finalistkinja konkursa za mlade dizajnere, koji su zajednički organizovali magazin Stilbook i modna agencija Select.

Dok se žiri nije usaglasio i pobednicom proglasio Milicu Bainović, prisutne je zabavljao Željko Vasić, a nakon toga je predstavljena garderoba iz novih kolekcija poznatih brendova. Udobne modele nosili su novinari i TV lica Katarina Lazarević, Dušica Miljuš, Marina Kotevski, Bojana Kesić, Jelena Helc

24. Fashion Selection nastavlja se danas Kids Fashion Day-om, a potom revijom Kristine Bekvalac i tri dizajnerke Sandre Ristovski, Jelene Jakovljević i Marije Ivanković Jurišić.

makonda-tracker