Revija Zvonka Markovica - otvaranje modne sezone u Srbiji‏

0
Nova modna sezona u Srbiji počeće glamuroznom revijom našeg najpoznatijeg modnog dizajnera Zvonka Markovića. Revija će 8. oktobra svečano otvoriti manifestaciju Fashion Selection u Belexpo centru.

Poznato je da publika od Zvonka Markovića uvek očekuje mnogo, a on u ateljeu sa timom svojih saradnika već nekoliko meseci vredno radi kako bi ispunio ta očekivanja. Nadahnut jedinstvenom divom Sofijom Loren, dizajner trenutno stvara mala umetnička dela od svilenog žoržeta, satena i čipke.

-Sofija Loren je rekla da je seksepil 50 odsto onoga što imaš i 50 odsto onoga što drugi misle da ti imaš. Misterija lepote ne počiva na savršenim proporcijama i pokušaju da se dodvoriš svetu niti na standardima koji su propisani za uspeh. Lepota je intriga. Lepota je misterija. Lepota je fantazija koju stvara žena koja ima stav i zna kako da ga nametne! Diktirati modu i inspirisati je san svake žene koji je ova Italijanka ostvarila - objašnjava Marković.

Kolekcija za proleće-leto 2014. inspirisana je i sunčanom obalom mediterana, glamurom Kana i evropskog filma. Karakterišu je cviklaste suknje koje se mogu nositi na više načina, na struku i na kukovima, bluze krojene u dijagonali sa velikim ešarpama koje se drapiraju i glamurozne čipkane haljine.

makonda-tracker