Poznati na Jeansomaniji u Ušće shopping centru

Najveći distributer urbanih jeans brendova na Balkanu, Fashion Company u subotu 14. septembra organizovao je veliki event Jeansomania u svojim prodavnicama u Ušće shopping centru.
0
1 / 39 Foto: Bojana Janjić, Branko Koljajić

Zabavni program sa Sergejem Trifunovićem i njegovim bendom Užička Republika u glavnoj ulozi u kombinaciji sa shoppingom u okviru koga su posetioci omiljeni komad jeansa iz kolekcije jesen/zima 2013/14 mogli da kupite sa 20% popusta, bili su dovoljan razlog da rezervišete ovaj vikend u svom kalendaru. Druženje sa poznatima, modno-muzički performans, lepi pokloni, dobra muzika uz najpoznatija DJ imena i mnoga druga iznenadjenja bili su deo programa u prodavnicama Fashion & Friends, Guess jeans, Levi’s i Tommy Hilfiger.

Atraktivna shopping distrakcija u vidu razgolićenih sexy manekena odevenih u hit komade iz kolekcija brendova Replay, Scotch & Soda, Maison Scotch, NZA New Zealand, Hilfiger denim, Fornarina, Liu Jo i druge, bila je deo iznenađenja na ulazu u najveću multibrand prodavnice Fashion & Friends. Dame su pauzu od shoppinga koristile da se fotografišu sa omiljenim manekenima.

Američki klasik Levi’s priredio je poslasticu za dame koje su tragale za idealnim komadom seksi farmerica u vidu linija CURVE ID i REVEL. LEVI’S gracije – Tamara Paunović, Jelena Maćić i Marina Kotevski su okupljenim damama pomagale da odaberu komad jeansa u skladu sa svojim oblinama.

Zavodljivi GUESS i najseksepilnije pin up devojke Beograda su tokom ove JEANSOMANIJE poručili da ako želite da budete trendy ove sezone vaša filozofija mora biti SEXY WITHOUT QUESTION.

Među poznatima koji su se pojavili na modnoj reviji u okviru ovogodišnje JEANSOMANIJE su maneken Vladimir Vuksanović, šminkerka Jelena Maćić, manekenka Tamara Paunović, voditeljke Aleksandra Jeftanović i Biljana Obradović kao i voditelj Boško Jakovljević.

makonda-tracker