Festival venčanja u šoping-molu Delta City

0
Ukoliko ste oduvek maštali o svom venčanju ili ste na korak do ludog kamena u periodu od 4. do 6. marta 2013. godine, u atrijumu šoping-mola Delta City posetite Festival venčanja.

Budući mladenci koji posete festival imaće priliku da na jednom mestu pronađu sve što im je potrebno za ostvarenje sna o savršenom venčanju. Između ostalog, predstaviće im se petnaest brendova venčanica i odela za mladence, kao i kompanije koje organizuju venčanja, ili u svojoj ponudi imaju prostore za svadbe, maštovite dekoracije i bidermajere. Takođe, svim posetiocima će na usluzi biti i frizeri, šminkeri, stilisti i fotografi sa kojima će moći da se konsultuju i dobiju savete u vezi sa izgledom koji im najviše odgovara.

- Delta City je tradicionalno prijatelj i domaćin manifestacija koje našim posetiocima omogućavaju da svoje slobodno vreme iskoriste na najkvalitetniji način. Poštujemo njihovo vreme i trudimo se da im omogućimo da sve što planiraju, učine na jednom mestu. Takav je upravo i Festival venčanja pred nama. Kao i uvek, pratimo aktuelne trendove, kod nas posetioci uvek prvi mogu da saznaju sta je to in za predstojeću sezonu, od materijala, boja, trendova u šminkanju i nakitu do toga da, zahvaljujući organizatorima festivala, mogu da dobiju savete i rešenja za sve dileme koje ih u organizaciji venčanja očekuju - istakla je Milena Maksić, marketing menadzer Delta City-ja. 

- Savremeni tempo života diktira potrebu da se sve obavi na jednom mestu i sa sto manje utrosenog vremena. Stoga smo došli na ideju da organizujemo Festival venčanja i omogućimo budućim mladencima da se na jednom mestu informišu, posavetuju i dogovore u vezi sa svim detaljima svog venčanja. Ukoliko podstaknemo nekoga na maštanje i razmišljanje o svom savršenom danu, utoliko bolje -  izjavio je Milan Paradinovic, organizator manifestacije Sajam venčanja.

Festival venčanja će trajati od 4. do 6. marta 2013. godine, u periodu od 10 do  22 časa.

makonda-tracker