Tamara Paunović oduševljena Pardon haljinom

0
Kreatorka Ivana Ristić predstaviće Pardon haljinu, koja je očarala manekenku Tamaru Paunović, u sredu 16. januara od 12 sati na modnoj izložbi Zakopčaj me selotejpom u TC Delta City.

Od ove srede 16. januara pa do 3. februara, posetioci modne izložbe Zakopčaj me selotejpom svojim glasom će odlučiti koja je najuspešnija kreacija haljina od ambalaže, koje će biti izložene u Delta City-ju.

Oni koji su već imali prilike da vide ove neobične haljine zadivljeni su ne samo talentom, već i veštinom koju su u njihovom pravljenju iskazali dizajneri. Tamara Paunović, jedna od naših najpoznatijih manekenki, oduševljena je Pardon haljinom koju je kreirala Ivana Ristić.

- Pardon haljina je predivna! Najviše mi se dopada to što može da bude i dnevna i večernja varijanta. Ostvarena je i odlična veza sa brendom, jer se i Pradon proizvodi grickaju tokom celog dana, ali su idealna kombinacija i uz vino u večernjim satima. U tom smislu najnoviji Pardon Crisp krompirov kreker je već postao potpuni hit. Ukoliko do sada niste probali - samo izvolite! – kaže Tamara Paunović.

Kreatorka Ivana Ristić imala je možda i najveći izazov. Fina folija Pardon kesica je zahtevniji materijal za oblikovanje od tkanine, a činjenica da je površina kesica mala, podrazumevala je zapravo i pačvork stil.

- Zaista je bio izazov sačiniti haljinu od mnogo malih, tananih komada Pardon kesica - kaže kreatorka i ističe da je odgovoriti uspešno na ovaj zadatak značilo i da kreacija u svemu treba da oslikava karakteristike brenda Pardon – kvalitet, svežinu i prefinjen ukus.

- Nadam se da ova haljina zadovoljava visoke kriterijume urbanih, modernih žena od 30 do 45 godina, koje sebi daju slobodu da kombinuju i biraju stvari u skladu sa modnim trendovima, ali na svoj način - zaključuje kreatorka Ivana Ristić.

makonda-tracker