Zvonko Marković kreirao majice za vodu Jana

1
Poznati srpski modni kreator Zvonko Marković u saradnji sa vodom Jana dizajnirao je ekskluzivne Jana water couture by Zvonko Marković majice koje će se u junu u limitiranom broju pojaviti na našem i regionalnom tržištu.

Inspirisan prirodnom izvorskom vodom i iskonskim vrednostima netaknute prirode, renomirani srpski dizajner u saradnji sa više puta nagrađivanom za kvalitet vodom Jana kreirao je trendi majice koje poput ove izvorske vode odišu lakoćom i svežinom na modni način.

Jana i Zvonko Marković su u ovaj projekat želeli da uključe i sve ljubitelje Jana vode, tako da će od  tri kreirana rešenja Jana water couture majica, u prodaji naći samo jedna i to ona koja na facebook strani www.facebook.com/jana.water dobije najviše lajkova.

 

Glasanje za majicu koja je najmodernija, najdopadljivija ili najviše trendi trajaće od 15. maja do 30. maja, a prvih 10 lajkera koji lajkuju upravo buduću pobedničku majicu imaće čast da je dobiju na poklon prvi u zemlji i regionu.  Ljubitelji Jane imaće priliku i da od 15. juna kupovinom Jana paketa u Idea prodavnicama prikupe kupone, i sakupljenih pet kupona zamene za Jana water couture by Zvonko Marković majicu.  

makonda-tracker