bez reči

Puderasto, šik & SA-VR-ŠE-NO: Ovu kombinaciju kraljice Leticije će svi kopirati ovog PROLEĆA

0

Španska kraljica Leticija još jednom je pokazala kako da iskombinujemo svedene komade i postignemo nepogrešivu dnevnu kombinaciju. 

Kraljica Leticija je oličenje elegancije što je pokazala i današnjom kombinacijom.
Kraljica Leticija je oličenje elegancije što je pokazala i današnjom kombinacijom.foto: Europa Press/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Za špansku kraljicu Leticiju bukvalno ne postoji sintagma "modni promašaj". Ona uvek i nepogrešivo odabere idealnu modnu kombinaciju i jednostavnim komadima inspiriše mlade dame širom sveta.

 

Elegantno, svedeno i efektno - to su postulati kojima se ona rukovodi, a tako je bilo i danas kada nas je očarala svojim dnevnim izdanjem.

 

Naime, španski kralj Felipe VI i kraljica Leticija upriličili su danas prijem u Kraljevskoj palati u Madridu i pozdravili su članove diplomatskog kora akreditovanog u Španiji.

Felipe i Leticija su pružili toplu dobrodošlicu desetinama diplomatskih delegata i njihovih supružnika i proveli su skoro 10 minuta rukujući se sa njima.


Uvek elegantna španska kraljica za ovu priliku je obukla dugačku lepršavu pudetarsto ružičastu suknju koju je iskombinovala sa belom bluzom sa velikom mašnom.

 

Leticija je još jednom potvrdila da je jednostavnost u modnom pogledu najbolja opcija i da svedeni modni komadi daju posebnu dozu svečanosti i elegancije.

1 / 5 Foto: EUROPA PRESS/A.Ortega.POOL / ContactoPhoto / Profimedia

Predivnu suknju A kroja koja je istakla njenu figuru iskombinovala je sa lakovanim cipelama u istoj boji.

 

Njen mejkap je kao i uvek bio sveden i naglašavao je oči, kosu je pustila kao i u većini slučajeva, ali je ovog puta kosu stavila iza ušiju kako bi pokazala minđuše koje je odabrala za ovu priliku.

 

Ona je naime celu kombinaciju zaokružila dugačkim minđušama koje su se sastojale od dragog kamenja u zelenoj, beloj i ružičastoj nijansi. 

 

makonda-tracker