koja vam se više dopada?

Jedna BUKVALNO blista, druga miluje LEPRŠAVIM krojem: Bratanice princeze Dajane ATRAKTIVNIM izdanjima hipnotisale Dubai

1

Mnogi smatraju da su Amelija i Elajza Spenser najlepše bliznakinje visokog društva.

Amelija i Elajza Spenser su očarale Dubai svojim ženstvenim, a potpuno različitim haljinama
Amelija i Elajza Spenser su očarale Dubai svojim ženstvenim, a potpuno različitim haljinamafoto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Amelija i Elajza Spenzer, lepe bratanice princeze Dajane, pojavile su se u Dubaiju na crvenom tepihu povodom "Atlantis The Royal Grand Reveal Weekenda" 2023. godine i zasenile sve svojim različitim, a podjednako upečatljivim izdanjima.

 

Amelija i Elajza su ćerke Dajaninog brata Čarlsa Spensera i Viktorije Ejtken i mnogi ih nazivaju najlepšim bliznakinjima visokog društva.

 

Njih dve se inače izdvajaju svojom lepotom, stilom i neverovatnim glamurom, a tako je bilo i ovog puta.

Jedna je odabrala zavodljivu, pomalo mističnu kreaciju, a druga je zablistala u razigranoj, lepršavoj haljini. Svaka je bila odlična na svoj način i kombinacija boje i materijala je neprikosnoven.

 

Amelija Spenser se odlučila za metalik tonove i nije se plašila da bukvalno zablista.

 

Za ovu priliku je odabrala top haljinu interesantnog kroja koju potpisuje Alberta Ferretti, a koja kombinuje srebrne i bronzane tonove.

 

Ova izazovna haljina je istakla besprekornu Amelijinu fantastičnu figuru.

 

Sa druge strane, Aljza se odlučila za takođe izazovnu kreaciju, ali drugog stila. Ona je zablistala u žutoj lepršavoj haljini koju potpisuje "Zimmerman", koja je osim volanima, pažnju privukla i asimetričnim krojem te kratkim prednjim i dugačkim zadnjim delom. Lepršavo i ženstveno, nema šta.

 

Celu kombinaciju je začinila detaljima u kontrastnoj boji, jarkoružičastom torbicom "Versace Greca Goddess" i sandalama sa kaišićima "Michael Kors"

I jedna i druga su svojom pojavom plenile, istakle svoju ženstvenost na najbolji mogući način te ne možemo da se odlučimo koja nam je lepša. Šta vi kažete?

 

makonda-tracker