žena koja ne greši

Šorts + kratke čizme = WOW efekat! Šarlin Teron nepravedno zaboravljenim spojem održala MODNI ČAS o zimskoj eleganciji

0

Glumica Šarliz Teron ima iza sebe desetine izdanja za princeze, a sada je za jedno gala veče rešila da začini svoj stil urbanim,a ipak vrlo otmenim izdanjem

foto: Jon Kopaloff / Getty images / Profimedia
foto: Jon Kopaloff / Getty images / Profimedia

Možda su prolećna i letnja sezona šarenije, ali nam jesen i zima omogućavaju mnogo zanimljivih kombinacija, čija su glavna zvezda obično gležnjače. I oskarovka Šarliz Teron obožava da sklapa interesantne autfite uz pomoć kratkih čizama i svaki put oduševi, a sada je ponela pomalo i nepravedno zapostavljenu kombinaciju.


Šarliz Teron bila je glavna gošća na gala večeri Women in Entertainment, u organizaciji magazina The Hollywood Reporter, kada je primila priznanje Sherry Lansing Leadership Award.

 

Iako je reč o gala događaju, na kom su poznate dame nosile najekstravagantnije toalete, zvezda večeri odlučila je da iznese sasvim drugačiji vid elegancije.

 

1 / 5 Foto: John Salangsang / Shutterstock Editorial / Profimedia


Jedna od najcenjenijih glumica svoje generacije pojavila se u dubokom i kratkom šorstu sa crno-belim pepito dezenom, vanvremenskim printom koji daje šik notu svakom izdanju. Posebno je omiljena ova šara u zimskim mesecima, a Šarliz ju je upotpunila crnom bluzom s puf-rukavima do laktova, vrlo komotnim i otmenim modelom s ruskom kragnom.


Šta dodati ovom autfitu da utisak bude još jači? Za Šarliz Teron odgovor je jasan: Dior! Glumica je upotpunila svoje izdanje crnim Empreinte gležnjačama francuske modne kuće Dior, modelom uz nogu i sa decentnim zlatnim monogramom, koji ima stabilnu blok-štiklu, a tu je i proštepana crna tašnica istog brenda.

 

 

makonda-tracker