učimo od najlepše

Jedan detalj menja utisak: Margo Robi zna kako izgledati zavodljivo u rolka-haljini!

0

Umesto varijante koja je dominirala donedavno, glumica Margo Robi odabrala je razigraniju verziju ove šik haljine i izgledala... pa, jednostavno morate da je vidite!

foto: Michael Tran / AFP / Profimedia
foto: Michael Tran / AFP / Profimedia

Australijska glumica Margo Robi (32) jedna je od najlepših žena sveta, a odnedavno je konačno počela i da se oblači onako kako smo želeli od nje. Nakon što je godinama birala odevne kombinacije zbog kojih su fanovi komentarisali da je Margo omražena među stilistima, zvezda "Vuka s Vol strita" oduševljava u svakoj prilici.


Tako je bilo na gala večeri Women In Entertainment, koju organizuje magazin The Hollywood Reporter, kada je Margo Robi ostavila sjajan utisak na crvenom tepihu jednostavnim, ali vrlo elegantnim zimskim izdanjem.

 

Glumica koju ćemo uskoro gledati u ulozi Barbike pojavila se u rolka-haljini iz Gučijeve resort kolekcije za 2023. godinu, a reč je o bež kreaciji koja naglašava ramena.

 

1 / 6 Foto: John Salangsang / Shutterstock Editorial / Profimedia


Margo je izabrala pripijen model dugih rukava koji je nabran od struka nadole, ali za razliku od uobičajenih maksi-haljina s rolkom, koje su dominirale prošle jesenje sezone, ona je ponela kratku verziju. I ne samo što je u pitanju mini-haljina nego se Margo odlučila za model s jednostavnim volanima, koji joj je pružio lepršavost kakvu obično viđamo u prolećnim kombinacijama.

 

Margo Robi, Rolka haljina
foto: John Salangsang / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ovaj trendi stajling Margo Robi je upotpunila crnim sandalama s platformom koje potpisuje isti brend, dok je dugu kosu pustila da pada u talasima.

 

Božanstvena, kao i uvek – ali sada obučena za desetku.

 

 

 

makonda-tracker