pogodak ili promašaj?

Bivši, je l' dišeš? Olivija Vajld u OSVETNIČKOJ HALJINI stavila tačku na glasine (FOTO)

0

Olivija Vajld zasenila je sve prisutne na dodeli nagrada u Santa Moniki u Kaliforniji.

foto: Amy Sussman / Getty images / Profimedia
foto: Amy Sussman / Getty images / Profimedia

Otkako se prošlog meseca u medijima pojavila vest da su Olivija Vajld i Hari Stajls raskinuli dvogodišnju vezu, glumičin modni izbori za crveni tepih je postao, možemo reći slobodno, uzbudljiviji.

 

Najnoviji primer za to je, prozirna haljina koju je obukla na dodeli nagrada "People's Choice Avards 2022".


Rediteljka filma "Ne brini, draga" i glumica Olivija Vajld je dobila nagradu "People's Choice Award" za film u kojem glume upravo njen bivši dečko Hari Stajls i Florens Pju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Olivia Wilde (@oliviawilde)

 

– Ovaj film smo snimili 2020. godine kada mnogi ljudi nisu bili uvereni da će se publika ikada vratiti u bioskope ako se ikada ponovo otvore – rekla je prilikom primanja nagrade. 

 

Za ovu svečanu priliku glumica je obukla crnu čipkanu haljinu modne kuće "Dior", koja je bila potpuno providna i imala je duboki izrez na leđima.

 

Ispod gotičke haljine koja podseća na spavaćicu, Olivija je obukla crni donji deo sa dubokim strukom, ali kada se radi o gornjem delu, glumica nije imala ništa ispod tkanine tako da su joj se nazirale bradavice.

 

Uz haljinu je iskombinovala široki crni kožni kaiš, koji je još više istakao njen struk.

1 / 3 Foto: Rob Latour / Shutterstock Editorial / Profimedia

 

Što se tiče obuće, odlučila se za crne stileto cipele, a aksesoare je potpuno zaobišla oslobodivši ruke za svoj novi trofej.

 

Možda glumica ne primenjuje namerno teoriju o "osvetničkoj haljini" koju je pokrenula princeza Dajana 1994. godine kada je princ Čarls u televijskom programu priznao da je bio neveran tokom braka, ali ishod je isti.

 

Glumica izleda fantastično, to ne može niko da porekne, a mnogi komentarišu da je nedavnim modnom izborom stavila tačku na glasine da još uvek pati za bivšim dečkom.

 

makonda-tracker