kako joj polazi za rukom?

Novi PROMAŠAJ Irine Šajk: Ruska lepotica predivnu haljinu od 174 € uništila najružnijim cipelama koje ste videli

0

Preksinoć u Londonu je održana dodela Britanskih modnih nagrada.

foto: Marechal Aurore/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia
foto: Marechal Aurore/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Dodela nagrada je održana u Robert Albert holu sa ciljem da se odaju priznanja i slave dizajneri i lideru u modnoj industriji, od pojedinaca do brendova i kompanija, koji su svojom kreativnošću i maštom utkali novi put u modi tokom prošle godine.

 

Crvenim tepihom su prodefilovale brojne poznate ličnosti, a jedna od od onih, pred čijom pojavom niko nije ostao ravnodušan je bila ruska manekenka Irina Šajk (36).

 

Da li je to pozitivno ili negativno, procenićete sami kada vidite fotografije i njenu toaletu koju je odabrala.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by irina shayk (@irinashayk)

 

Irina Šajk je neko ko često ume da "omane" kada je modni odabir u pitanju, a i nekako je godinama poznata po tome što ume da odabere lošu obuću za određenu kombinaciju.

 

Ona je za ovu priliku obukla šljokičastu čokoladno-smeđu korset haljinu švedskog pristupačnog koje Srpkinje obožavaju, a čija je cena 174 evra.

 

Interesantan kroj maksi haljine sa srcolikim izrezom na grudima i peplumom koji ističe struk definitivno je istakao Irininu vitku figuru.

 

Zanimljivo je da je celu haljinu prožima hiljade šljokica napravljenih u potpunosti od recikliranih plastičnih flaša, a budući da će kolekcija u kojoj se nalazi i ova haljina izaći tek sutra, pretpostavljamo da će mnoge žene pohrliti u prodavnici da kupe baš ovu haljinu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by irina shayk (@irinashayk)

 

Elegantna je, idealan izbor i za novogodišnju noć, a idealna je za isticanje struka i kompletne figure.

 

Pitate se onda u čemu je problem sa Irininim autfitom?

 

Pa kao što ima običaj u poslednje vreme, iznenadila nas je izborom obuće za ovako elegantnu haljinu.

Irina Šajk
foto: Christopher Peterson / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Umesto potpetica koje smo očekivale i koje bi celu kombinaciju učinile "čistom desetkom", Irina Šajk je odabrala baletanke bež boje sa otvorenom petom takozvane mule.

 

Napravljene su od prevrnute kože i imaju špicast vrh, a takođe su i veoma pristupačne te se mogu naći po ceni od 46 evra. 

 

1 / 3 Foto: Doug Peters / PA Images / Profimedia

 

Iako je ovaj model lep i idealan za kombinacije u ležernoj eleganciji i svakodnevne prolećne i jesenje autfite, potpuno su nespojive sa ovom haljinom i pomalo deluju kao neozbiljan izbor za crveni tepih i događaj kakav su Britanske modne nagrade.  

 

Irina se odlučila za maltene prirodan mejkap uz efektan ajlajner koji je nekako učinio da njeno lice izgleda umorno i bledo. Od aksesoara, manekenka nije ponela ništa.

 

makonda-tracker