ŠTA VI MISLITE?

Mrežasta haljina koja otkriva APSOLUTNO SVE: Irina Šajk u modnom izdanju koje je šokiralo London

0

London je okupio brojne poznate ličnosti na prestižnoj Vogue proslavi.

foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Najpoznatiji modni časopis Vogue tradicionalno organizuje brojna okupljanja i proslave na kojima ugosti sva velika imena iz sveta poznatih. Ovog puta, London je imao priliku da vidi najekstravagantnija i glamurozna izdanja.

 

Jedna od zvanica je bila i najlepša Ruskinja na planeti, manekenka Irina Šajk, koja se potrudila da izazovnom kreacijom privuče sve poglede sveta.

Irina je odabrala prozirnu mrežastu haljinu sa detaljima od pliša koji prekrivaju intimne delove tela. Manekenka je uz svoju kreaciju uklopila i crni sako, dok je sve zaokružila elegantnim sandalama sa tri kaiša.

 

Inače, ona je vrlo često jedna od onih modela koje postavljaju nove modne trendove i uvek je ono što ona nosi slepo ispraćeno u celom svetu. Ovog puta, Irina jeste iznenadila, ali definitvno ovo nije savršena kombinacija za bilo kakav običan događaj.

 

1 / 3 Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

 

Podsetimo, u proteklom periodu, sve su češće glasine da su se, jedan od najlepših parova, Irina i Bredli Kuper pomirili. Oni su često viđani kako provode zajedničko vreme sa ćerkicom i dosta su prisni, međutim nisu se oglašavali dodatno o ovoj temi.

 

 

makonda-tracker