damski

Svedena, romantična, a ČIST LUKSUZ! Brižit Makron u šik VENČANICI izmamila uzdah Beloj kući i mnogo komentara na mrežama

0

Elegantna haljina u kojoj se gospođa Makron pojavila u Americi bila je sve samo ne očekivana

foto: EPA-EFE/Chris Kleponis / POOL
foto: EPA-EFE/Chris Kleponis / POOL

Predsednik Francuske Emanuel Makron i njegova supruga Brižit ovih dana borave u zvaničnoj poseti Americi, a pre nekoliko večeri je u njihovu čast organizovana gala večera u Beloj kući.


Ovaj događaj, u organizaciji američkog predsednika Džozefa Bajdena i njegove izabranice Džil, okupio je veliki broj uticajnih ličnosti, ali među najzapaženijima je bila počasna gošća – prva dama Francuske.

 

Za ovu priliku, gospođa Makron odabrala je kreaciju koju potpisuje francuska modna kuća Louis Vuitton, a u pitanju je model koji američki portali opisuju kao "haljinu dostojnu venčanice". Brižit se pojavila u toaleti koja je očigledno inspirisana antičkim stilom, ravnog je kroja i tipičlna "column haljina".

 

1 / 6 Foto: EPA-EFE/Chris Kleponis / POOL

 

Model ima duge rukave, zatvoren je oko vrata, a dozu luksuza dodaju joj srebrnu detalji iznad grudi i u predelu struka, čime je istaknuta njena vitka figura.


Brižit Makron upotpunila je svoje izdanje srebrnim salonkama i malom psmo-tašnom, dok je kosu podigla u nisku punđu.

 

"Ova žena je suvo samopouzdanje", "Venčanica u 70. godini, kakva hrabrost!", "Brižit uvek izgleda tako savršeno..." neki su od komentara na društvenim mrežama.

 

 

 

makonda-tracker