tako se to radi!

Jedan detalj sve čini ženstvenijim i zabavnijim! Unuka Grejs Keli poklekla pred trendom koji trese svet i O-DU-ŠE-VI-LA

1

Čak i vrlo sveden jesenji autfit može da ima notu barbi estetike, ako mudro birate detalje

foto: CRY-Olivier Huitel / The Photo One / Profimedia
foto: CRY-Olivier Huitel / The Photo One / Profimedia

Šarlot Kaziragi, ćerka princeze Karoline od Hanovera i italijsnaskog biznismena Stefana Kaziragija, često boravi u rodnom Monaku, gde je sada sa kneževskom porodicom prisustvovala važnom trenutku.


Ona je u društvu princeze Šarlin od Monaka i svojih malih rođaka princa Žaka i princeze Gabrijele prisustvovala uključivanju lampica u božićnom selu, a ponovo je oduševila svojim izgledom.

 

Otkako je postala ambasadorka i zaštitno lice modne kuće Chanel, čini se da šarmantna Šarlot ne može da omane kada je reč o modi, a uvek nosi isključivo komade s potpisom ovog francuskog brenda.


Za ovu priliku, ona je odabrala raskošni kaput od tvida, blago strukirani model do kolena s dugačkim reverima i predimenzioniranim džepovima kvadratnog oblika, što je zaštitni znak kuće Chanel.

 

1 / 5 Foto: EPA-EFE/VALERY HACHE / POOL

 

Ponela ga je preko jednostavnih crnih pantalona i tople rolke, ali ključni deo ovog stajlinga nije odeća već šik torbica.

 

Šarlot Kaziragi, Princeza Šarlin, Princeza Šarlin od Monaka
foto: CRY-Olivier Huitel / The Photo One / Profimedia

Uz svedeno i suptilno izdanje, Šarlot odabrala je Chanel torbicu Vanity Case u neonskoj nijansi pink boje. U pitanju je tašnica od teleće kože sa zlatnim metalnim detaljima čija cena iznosi skoro 4.000 evra.

 


Ovo je vrlo efektan aksesoar, koji je članica kneževske porodice nesumnjivo odabrala po uticajem trenda Barbiecore, koji je modna platforma Lyst proglasila najvećim trendom godine na izmaku u svom velikom godišnjem izveštaju.

 

 

makonda-tracker