ultrašik

Dajanini smaragdi & gola ramena: Izdanje Kejt Midlton zbog kog je Bekam prekršio protokol i srdačno ju je izljubio

0

Svaka modna kombinacija supruge princa Vilijama je nezaboravna, ali sada je odabrala jednu koja decenijama može da služi kao modna inspiracija

foto: I-Images / Zuma Press / Profimedia
foto: I-Images / Zuma Press / Profimedia

Princ i princeza od Velsa ovih dana borave u Americi, gde su glavna tema u javnosti, a već nekoliko puta su oduševili svoje fanove na drugoj strani Atlantskog okrana.


Princ Vilijam i Kejt Midlton imaće više obaveza tokom kraljevske turneje, ali je osnovni povod za njihov dolazak u Sjedinjene Američke Države dodela nagrada 2022 Earthshot Prize, kojese uručuju za doprinos zaštiti životne sredine i koje je Vilijam 2020. osnovao s Dejvidom Atenborouom.

 

Ceremonija dodele održana je sinoć u bostonskom MGM Mjuzik holu, a supruga princa Vilijama pojavila se u jednom od modnih izdanja koja će se sigurno dugo pamtiti.


Ona je na crveni tepih kročila u jednostavnoj toaleti koja je sve samo ne dosadna! U pitanju je kreacija brenda Solace London čija cena iznosi nešto više od 400 evra i izrađena je u efektnoj svetlozelenoj nijansi.

 

1 / 4 Foto: EPA-EFE/DAVID L. RYAN / POOL

 

Reč je o modelu sa čamac-izrezom, koji otkriva ramena i potpuno je pripijen uz telo, zahvaljujući čemu ističe Kejtinu savršenu figuru. Poseban detalj na toaleti ravnog kroja jeste umetnuti pojas koji dodatno naglašava struk, a Midltonova je ponel ovu haljinu s lakoćom i ogromnim samopouzdanjem.


Princeza od Velsa odabrala je za ovu priliku čoker sa smaragdima koji je pripadao pokojnoj princezi Dajani, a svoje modno izdanje dopunila je visećim minđušama brenda Asprey London, sa smaragdima i dijamantima.
 

 

makonda-tracker