inspiracija

I za dan u prirodi i za crveni tepih: Tamara Dragičević ima najpraktičniji komad za aktuelnu sezonu

0

Izgleda sjajno uz maltene bilo koju jesenju obuću, a lako se uklapa u svaki stil – ovo je odevni predmet koji jednostavno morate imati u garderoberu!

foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages
foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Glumica Tamara Dragičević iznova nas oduševljava svojim instančanim modnim ukusom, koji je uvek aktuelan, uvek zanimljiv, a ipak vrlo praktičan!


Šarmantna zvezda filma "Toma" i nekih od najuspešnijih pozorišnih predstava naše scene bez izuzetka je u svakoj prilici na visini modnog zadatka, a proteklih meseci je u dva navrata ponela isti odevni predmet – i to sasvim drugačije.

 

Tamara je najpre u septembru za dan u prirodi s porodicom odabrala lagani bež ogrtač sa širokim rukavima, koji je kombinovala sa udobnim crnim pantalonama i dubokim "velingtonkama", gumenim čizmama maslinastozelene boje.

 

1 / 4 Foto: Instagram


Međutim, ovaj šik ogrtač sada je ponela ponovo – i to kada je prilika zahtevala eleganciju!


Glumica se, naime, na jednom beauty događaju u Beogradu pojavila u istom komadu, koji je sada upotpunila crnim uskim pantalonama i kratkim crnim topom, a za dodatnu dozu elegancije tu su bile krupne alke boje žutog zlata.

 


Stajliš ogrtači s rukavima koji su vrlo bliski mantilima jedan su od vodećih trendova proteklih sezona i uvek praktičan komad koji naglašava struk jednostavnim pojasom na vezivanje. Bez obzira na to birate li svedenu i jednobojnu varijantu ili neki ekstravagantniji primerak: dezenirani, sa monogramima, perjem ili resama, sjajan utisak je zagarantovan.


Ovakvi ogrtači najčešće se kombinuju s pantalonama uz nogu, mada mogu da izgledaju vrlo efektno i u spoju s kratkom suknjom ili haljinom, a dopuštena je bilo koja jesenja i zimska oduća!

 

 

makonda-tracker