ultramoderno

Nije HALJINA, nije ni SAKO: Dragana Mićalović u modernoj kombinaciji koja skida kilograme i čini da noge izgledaju duže

0

Kada je moda u pitanju naša lepa glumica se ne libi da svoj stil pokaže na društvenim mrežama

foto: Instagram
foto: Instagram

Lepa glumica Dragana Mićalović jedna je od onih žena koje se trude da svojim izgledom daju primer drugim ženama. Ona se ne libi da ponese lepe i moderne odevne kombinacije, a ono što smo svi mogli da primetimo jeste činjenica da izgleda bolje nego ikada. 

 

Dobar model sakoa smatra se ključnim odevnim komadom koji bi svaka žena trebalo da ima u svom garderoberu, a duži sakoi u službi haljine postali su svojevrsni klasik.

 

Kultnim odevnim komadom učinila ga je pripadnica njujorškog visokog društva Nan Kempner 1966. godine, kada je skinuvši pantalone ušetala u restoran noseći jaknu umesto haljine.

 

Od tada žene širom sveta su lude za ovim odevnim komadom, pa ne iznenađuje i što ga naše poznate glumice, pevačice, manekenke nose svake jeseni i zime. 

 

 

Sako-haljina praktičan je odevni komad, jer ga možete kombinovati na više načina i nositi u gotovo svakoj prilici.

 

Dragana Mićalović se ovog puta opredelila za pravi klasik, crnu haljinu-sako i čizme do pola listova. Čini se da Dragana u korak prati modne trendove i da ne zaostaje za svetski poznatim damama. 

 

Dragana Mićalović
Dragana Mićalović foto: Instagram

 

I ona nije jedina koja se usudila da ponese ovaj izazovni seksi komad garderobe. Pogledajte kako su jednu takvu sako-haljinu iskombinovale Mila Kunis, Severina i Tamara Kalinić.

 

1 / 3 Foto: Instagram

 

 

makonda-tracker