MANJE JE VIŠE

Nećete moći da odvojite pogled od nje: Džejla Ramović u prozirnoj HALJINI o kojoj će se pričati GODINAMA (FOTO)

0

Pevačica Džejla Ramović (20) jedna je od najlepših pevačica mlađe generacije.

foto: Printscreen Instagram/dzejlaramovic
foto: Printscreen Instagram/dzejlaramovic

 

Džejla Ramović (20) oduševila je pre tri godine ovdašnju javnost svojim glasom i potpuno zasluženo je pobedila u 13. sezone takmičenja "Zvezda Granda".

 

Iako kada se spomene Džejla Ramović prvo pomislimo na njen raskošan glas i vidimo je na najpoznatijim svetskim muzičkim binama, mlada pevačica je prepoznatljiva i po autentičnom stilu oblačenja.

 

Uvek se odlučuje za prefinjene, svedene i efektne kombinacije i dokazuje da je zaista "manje uvek više" kada je u pitanju moda.

 

A to je dokazala i sinoćna kombinacija, koju je odabrala za jednu televizijsku emisiju.  

Džejla je za televizijsko gostovanje odabrala crnu dugu haljinu, koja je na prvi pogled jednostavna, a u stvari je veoma unikatna.

 

Zanimljiv je gornji deo haljine koji ima prefinjen preklop i kratak rukav koji ležerno pada, a potom cela haljina prati liniju tela do pola butine odakle ravno pada proziran til skoro do poda.

 

Njenu vitku figuru je još više istakao efektan široki pojas, a iako bi možda neko uz ovu haljinu odabrao elegantne cipele sa potpeticom ili salonke, Džejla je ponela poluduboke crne čizme i potpuno oduševila ovim spojem.

 

1 / 3 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Talasasta puštena kosa i prirodan mejkap u zemljanim tonovima koji ističe oči i usne zaokružile su celu kombinaciju.

 

makonda-tracker