ultrapraktične

Ili ih mrzimo ili OBOŽAVAMO: Jesenje čizmice Anđeline Džoli koje nisu po svačijem ukusu, ali su spoj svega što vam treba

0

Retro trend koji pruža i udobnost i šik izgled nešto je čemu ni Anđelina Džoli nije odolela

foto: EPA-EFE/SHAWN THEW
foto: EPA-EFE/SHAWN THEW

Nosili biste visoke potpetice, ali ne biste da danima masirate stopala i proklinjete dan kad ste stali na štikle? Nosili biste najudobniju jesenju obuću, ali joj nedostaje elegancije i glamura?


Ono što vam treba jesu kratke čizme sa blok-petom, a to odlično zna i Anđelina Džoli, koja se pojavila u fenomenalnom paru takve obuće.


Zvali ih čizmama sa debelom štiklom, kockastom potpeticom ili blok-petom, ovaj model je jednostavno neprevaziđen kada je u pitanju praktična moda. Iako imaju visoku štiklu, one su vrlo udobne i zgodne ako treba dugo da hodate ili stojite, pružaju vrlo šik jesenji izgled, naročito ukoliko se opredelite za gležnjače.

 

Glumica Anđelina Džoli viđena je pre nekoliko dana u Los Anđelesu u jednom takvom izdanju, kada je tokom šopinga sa ćerkom Zaharom uslikana ispred prodavnice Fred Segal.

 

1 / 5 Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

 

Ona je odabrala model svoje omiljene modne kuće Valentino, i to čizmice pripijene uz stopalo i članak, zaobljenog vrha, koje na stabilnoj potpetici imaju zlatni monogram ovog brenda.

 

Anđelina Džoli
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Anđelina obično bira samo najkvalitetnije, pa je sada ponela heritage model napravljen od prave kože, sa štiklom od šest centimetara, a kombinovala ga je sa elegantnim crnim pantalonama širih nogavica i crnim kaputom.


Čizme sa debelom štiklom su retro trend, koji je bio vodeći tokom šezdesetih godina, a u poslednje vreme osvaja i street style i formalni stil jer je izuzetno praktičan način da vizuelno izdužite nogu i čitavu figuru, izgledate seksepilno i trendi, a ujedno uživate u svoj udobnosti koju blok-peta pruža.

 

 

makonda-tracker