U ovoj boji joj NEMA RAVNE!

Pantalone lepše od najlepše haljine! Modna fantazija u režiji kraljice Leticije iz koje svi možemo da učimo

0

Kada se odluči za boju Španije i strasti, kraljica Leticija je nekoliko koraka ispred svih!

foto: EPA-EFE/ALEJANDRO GARCIA
foto: EPA-EFE/ALEJANDRO GARCIA

Kraljica Leticija prisustvovala je u Barseloni obeležavanju 20. godišnjice Lokalne mreže tehničkih biroa za rad, a ova dnevna prilika zahteva je poslovni stil, u kom se španska kraljica snalazi maestralno!


Supruga Felipea VI poznata je po tome što ovakvom načinu oblačenja dodaje svoj lični pečat i savršeno kombinuje boje i krojeve, tako da ostane odevena u skladu s prilikom i, ipak, istakne svoju vitkost i sve začini prepoznatljivim šik izrazom.

 

Koliko god rado eksperimentisala, kraljica Leticija najlepše izgleda u crvenoj boji, a sad ju je ponela od glave do pete i – o-du-še-vi-la!


Ona je u Barselonu stigla u autfitu čiji su statement deo kožne pantalone modne kuće Hugo Boss, vrlo moderan komad ukrašen prepoznatljivom zastavicom na pojasu, uz šav koji ide niz nogu i dodatno izdužuje figuru. U pitanju je model od 550 evra, dužine malo iznad članka, a Leticija se opredelila za crvenu boju.

 

1 / 4 Foto: EPA-EFE/ALEJANDRO GARCIA


Sa čime kombinovati crvene kožne pantalone, pitate se? U Leticijinom slučaju nema dileme – sa crvenom bojom!


Ona se odlučila za jednostavan crveni džemperak istog brenda, burgundi lakovane salonke i tanak crni kaiš, a ponovo se odlučila za decentan nakit i minimum šminke.

 

 

Svedeno, a ipak efektno!

 

 

makonda-tracker