holivudsko izdanje

Haljina koja svojim krojem čini da samo u nju gledate: Pink fantazija poznate influenserke je obojila ceo Beograd (FOTO)

0

U Beogradu je održana prestižna dodela nagrada koja je okupila sve influensere sa domaće Internet scene.

foto: Milan Maricic/ATAImages
foto: Milan Maricic/ATAImages

Jedna od istaknutih influenserki je Marija Ćalović, kako i sama kaže, ona je magistar farmacije u digitalnim vodama, a njen uticaj na Instagramu je jako veliki. Marija vrlo često govori o aktulenim temama, bavi se modom, negom i zdravljem.

 

Njena posvećenost i trud su rezultirali i velikim uspehom, a upravo je Marija bila voditeljka na pomenutom događaju koji je imao za zadatak da odabere najboljeg influensera godine u različitim kategorijama, a jednu od nagrada je uzela i voditeljka, ali i njen suprug Strahinja, poznat po profilima Aca informacija i Tatin dnevnik.

Baš kao što smo i naveli, jedna od Marijinih ljubavi je i moda, pa je tako ona zablistala u svom voditeljskom poslu i svima pokazala kako treba da izgleda svetska elegancija.

 

Ona je odabrala pink haljinu midi-dužine sa naglašenim i specifičnim krojem rukava, ali i šarenim pojasom koji je dodatno istakao struk. Marija nije odustala od ove nijanse, pa je odabir obuće posebno privlačio pažnju. Upečatljive pink platforme koje podsećaju na dobre stare trendove i savršeno se uklapaju u celu Marijinu fantaziju su, svakako, jedan od vaših sledećih izbora.

 

1 / 6 Foto: Milan Maricic/ATAImages

 

Holivudska frizura, pokupljena kosa i lokne sa jedne strane, ali i diskretan nakit, zaokružili su modno izdanje influenserke koja je svojom sinoćnjom pojavom naprosto plenila i oduševljavala.

 

 

makonda-tracker