NEODOLJIVI RETRO AKSESOAR: Upotpunite vaš outfit OVIM SATOM za samo 790 din!

0

Koja je vaša slaba tačka što se tiče vašeg stila? Nekome je na primer opsesija da na sebi ima dobar komad odeće ili cipele, ali za vas su to ipak lepo dizajnirani ručni satovi.

foto: Tom Merton / Caia Image / Profimedia.
foto: Tom Merton / Caia Image / Profimedia.

Svoju pozamašnu kolekciju volite da širite i uvek tragate za novim aseksoarom.Zato vam predstavljamo jedan od modela koji su u poslednje vreme postali toliko traženi i popularni, a koji će sigurni smo u to kompletirati vaš stil - vintage digitalni satovi.

Vintage digitalni satovi
foto: Promo

Zahvaljujući manjim dimenzijama, model je prilagođen svim uzrastima i odlično se uklapa u svakodnevni outfit. Karakteriše ga lepa boja kućišta i narukvice, digitalni prikaz (što ga čini pogodnim za svakodnevne aktivnosti) i poseduje tanku, laganu narukvicu koja se lako prilagođava svakoj ruci.
 

Sat je namenjen svakoj osobi koja voli da bude primećena i jedinstvena! Izaberite između crne, roze, srebrne i zlatne boje i obradujte sebe ili dragu osobu po akcijskoj ceni od samo 790 rsd! Pozovite 011/4420-502 svakog radnog dana kako biste izvršili porudžbinu, ili kliknite OVDE i izvršite je online.

 

* Količine su ograničene, a garancija na sat traje 24 meseca.

makonda-tracker