zrači samopouzdanjem

Otmena, smela, zavodljivija nego u haljini: Klasično izdanje Penelope Kruz koje je Madrid posmatrao otvorenih usta

0

Kraljica ženstvenog i romantičnog stila Penelope Kruz ponekad "iskoči" iz svoje zone komfora i podseti svet zbog čega je obožavamo

foto: EPA-EFE/JUANJO MARTIN
foto: EPA-EFE/JUANJO MARTIN

Kada pomislite na špansku glumicu Penelope Kruz, pred očima su vam romantične balske haljine, Chanel kompleti i šik mini-suknje, ali slavna oskarovka sada je pokazala da ona baš sve ume da nosi tako da hipnotiše svojim izgledom.


Penelope se juče na premijeri svog novog filma "Na marginama" (En Los Márgenes) pojavila u vrlo elegantnom odelu i još jednom pokazala zbog čega ima status jedne od najbolje odevenih žena današnjice.

 

Glumica je s kolegama Huanom Dijegom Botom i Luisom Tosarom pozirala u odelu klasičnog dizajna, koji čine crne pantalone ravnog kroja i jedva primetno strukirani sako, koje je kombinovala tako da je Madrid ostao bez daha.

 

1 / 8 Foto: EPA-EFE/JUANJO MARTIN

 

Penelope je ispod blejzera nosila jednostavnu belu košulju, a sve je zaokružila crnom satenskom kravatom, koja je dodatno pojačala utisak odevne kombinacije koja zrači poslovnim stilom.


Ova kombinacija obično se smatra jednom od onih u kojima ćete pretežno viđati muškarce, ali zvezde poput Zendeje, Bele Hadid i Irine Šajk već su pokazale da, uz savršen stas i samopouzdanje, ovaj stajling može da bude najbolji mogući izbor za ženu u svečanim prilikama.

Penelope je uz to ponela salonke s platformom i vrlo tankim i visokim štiklama, modelom koji prekriva crni saten, a u pitanju su cipele u kojima smo je videli i prošle godine u ovo vreme, dok je promovisala film "Paralelne majke" (Madres paralelas).

 

1 / 5 Foto: Profimedia


Uz ovako efektan autfit, glumica je pustila kosu da pada u nenapadnim talasima, a odabrala je nude šminku koja naglašava prirodnu lepotu njenog lica.

 

 

makonda-tracker