POSLOVNI STIL

Autfit koji emituje MOĆ: Španska kraljica zna proveren način da svaka žena izgleda SPEKTAKULARNO

0

Proteklih godina, kraljicu Leticiju smo više puta videli u ovom kompletu, a kako i ne bi kada je pouzdan način da se ostavi sjajan utisak bez mnogo truda?

foto: EPA-EFE/CHEMA MOYA
foto: EPA-EFE/CHEMA MOYA

Kraljica Leticija od Španije neumorno radi i jedna je od najvrednijih članica evropskih kraljevskih porodica, pa gotovo svakodnevno dobijamo izveštaje o njenim aktivnostima po Pirinejima.


Supruga Felipea VI učestvuje u radu mnogih dobrotvornih organizacija, fondacija i kulturnih ustanova, a pre dva dana je u Madridu prisustvovala radnom sastanku fondacije FundeuRAE, koju podržava Španska kraljevska akademija i koja ima zadatak da koriguje upotrebu španskog jezika u medijima.

 

Na ovaj sastanak Leticija od Španije, poznata po tome što poslovni stil dovodi do savršenstva, stigla je u jednom starom kompletu, u kom smo je videli već nekoliko puta.

 

1 / 6 Foto: EPA-EFE/CHEMA MOYA

 

U pitanju je žensko odelo brenda Bimba y Lola u efektnoj maslinastoj nijansi, koje čine pantalone "na peglu" i sako ravnog kroja s dvorednim kopčanjem i upečatljivim plavim dugmićima.


Leticija je očito oduševljena ovim odelom jer ga je nosila nekoliko puta, kako kao komplet, tako i kombinujući njegove delove s različitom odećom.

 


Španska kraljica kombinovala je ovaj dvodelni set sa crnim topom i crnim zatvorenim papučama brenda Steve Madden, vrlo atraktivnim modelom koji ima i jednu providnu traku preko stopala.

 


Svemu je dodala svoju staru crnu tašnu modne kuće Nina Ricci, dok je kosu stilizovala tako da ističe njen volumen.

 

 

 

makonda-tracker