samo što ne zapleše čarlston

Lepšu haljinu odavno niste videli! Amal Kluni u RETRO MODNOJ BAJCI izmamila uzdah i Njujorku i celom svetu

1

U duhu dvadesetih i spojem zlatnih i srebrnih tonova, poznata advokatica ponovo je opravdala titulu jedne od najbolje odevenih žena sveta

foto: EPA-EFE/PETER FOLEY
foto: EPA-EFE/PETER FOLEY

Glumac Džordž Kluni i njegova supruga i poznata advokatica Amal ovih dana često su na meti paparaca u Njujorku.


Nakon što su proveli leto na jezeru Komo, gde imaju raskošnu vilu, par se vratio na Veliku jabuku, a foto-reporteri su im gotovo svakodnevno za petama.

 

Zato smo imali priliku da vidimo niz trendi modnih izdanja čuvene Amal Kluni namenjenih ležernijim prilikama, a sada nam se predstavila u punom sjaju – na crvenom tepihu!


Par je prisustvovao dodeli nagrada "Albie Awards", koje uručuje Klunijeva Fondacija za pravdu, a događaj je organizovan u Njujorškoj javnoj biblioteci. Slavna advokatica pojavila se ovom prilikom u jednoj od najlepših toaleta koje je do sad ponela, a proteklih godina imali smo priliku da je viđamo u bezbroj elegantnih kombinacija.


Amal je očito bila inspirisana stilom dvadestih godina 20. veka, pa je odabrala retro haljinu modne-kuće Versace – model napravljen od niza perlica i kristala u zlatnim i srebrnim tonovima.

 

1 / 7 Foto: EPA-EFE/PETER FOLEY

 

Neobičnu haljinu krase i brojne resice, poluprovidna je, ima korset u svom gornjem delu, dok je pridržavaju široke bretele i odiše vintidž atmosferom!


Šik toaleta strukturisana je tako da perle padaju niz telo poput vodopada, ističući njegove konture i ženstvenost, a Amal izgleda kao da će svakog trenutka zaplesati čarlston!


Gospođa Kluni ponela je ovu haljinu uz pozlaćenu mini-tašnu i srebrne sandale, dok je kosu pustila da pada u talasima – savršeno uz ovu frizuru!

 

 

makonda-tracker