tako se to radi!

Prati liniju tela i savršeno ide uz čizme: Crno-beli autfit Anđelke Prpić koji morate da kopirate ove jeseni

1

Jedna od najbolje odevenih srpskih glumica još jednom je pokazala da ona jednostavno ne ume da pogreši kada je moda u pitanju

foto: Antonio Ahel/ATA Images
foto: Antonio Ahel/ATA Images

U susret emitovanju nove sezone serije "Radio Mileva", u Beogradu je za predstavnike medija održana specijalna premijerna projekcija prve epizode. Na njoj su novinare pozdravili članovi ekipe koja stoji iza ove komedije, a među njima Olga Odanović, Anastasija Anja Mandić, Nikola Kojo, Svetozar Cvetković...


S okupljenima je porazgovarala i glumica Anđelka Prpić, koja je proteklih dana bila vrlo zauzeta, jer je pre samo nekoliko večeri održana i premijera njenog novog filma "Ala je lep ovaj svet".


Tada smo Anđelku videli u predivnoj lila kreaciji, a ovog puta se opredelila za nešto drugačiju eleganciju – šik haljinu savršenu za dnevne prilike.

 

Glumica se pojavila u haljini koja pada nešto ispod kolena, a u pitanju je model crne boje koji prati liniju tela i ima decentni šlic u prednjem delu.

 

1 / 8 Foto: Milica Ilić/Glossy

 

Anđelka je odabrala model koji ističe struk efektnim ugrađenim pojasom, u vidu trake koja se kopča u predelu struka. Posebno efektan detalj jeste bela košulja ispod crnog korseta, za koju ne znamo da li je deo haljine ili komad koji je Anđelka dodala, ali je utisak sjajan, posebno zahvaljujući dužim rukavima otkopčanih dugmića, koji pružaju notu ležernosti.


Popularna glumica ponela je uz ovo trendi izdanje kratke kaubojke crne boje koje imaju srebrni vrh i blok-petu, što je uvek savršen izbor ako morate na štiklama da provedete mnogo sati stojeći ili hodajući.


Minimum šminke i njen prepoznatljivi bob uvijen u talase i – eto besprekornog izdanja za dnevnu eleganciju!

 

 

makonda-tracker