kod nje nema greške

Kako nositi kilote tokom jeseni? Modna lekcija kraljice Leticije koju treba da upamti svaka žena od stila

0

Omiljene pantalone španske kraljice često smo viđali tokom leta, a ona im ostaje odana i u jesenjoj sezoni

foto: EPA-EFE/MANU
foto: EPA-EFE/MANU

Supruga španskog kralja Felipea VI spada u vatrene obožavatelje kilota, pa ih ima u svim bojama i krojevima, a sada je pokazala klasičan par koji sjajno izgleda u svežijim danima


Kraljica Leticija od Španije pravi je modni mag kada je reč o poslovnom stilu, koji je odavno uspela da pomeri od dosade i proverenih rešenja – ona je uvek spremna za eksperiment i uvek izgleda sjajno!


Supruga španskog kralja posebno dobar utisak ostavlja kada se opredeli za kilote, a sada je ponela model koji se lako kombinuje i izgleda vrlo otmeno.

 

Prve poznate kilote nosila je još viša klasa u kasnom srednjem veku i renesansi i sve do ranog devetnaestog veka. Iz aristokratije prešle su u evropsku vojnu uniformu još u osamnaestom veku, ali u savremeno doba češće se viđaju kao deo ženske mode.

 


Kilote je naročito popularizovala ledi Dajana tokom osamdesetih, a od tada vlada pomama za ovim neobičnim komadom, koji pruža vrlo šik izgled i jednostavan je način da se naizgled jednostavnoj odevnoj kombinaciji doda lepršavost .Obično se smatraju komadom koji pristaje svakom tipu građe, u zavisnosti od dužine mogu vizuelno da izduže noge, a izgledaju jednako trendi u elegantnim kombinacijama i u svakodnevnom stilu.


Ovog puta španska kraljica odabrala je model modne kuće Hugo Boss, par kilota dubljeg struka i komotnih nogavica koji je inspirisan klasičnim pantalonama.

 

1 / 8 Foto: EPA-EFE/MANU

 

Crne kilote mudro je kombinovala s krem bluzom, efektnim komadom dugih rukava i okruglo okovratnika koji potpisuje brend Adolfo Dominguez, a sve je zaokružila crnim cipelama. Reč je o vrlo popularnom slingback modelu, odnosnu cipelicama otvorene pete, koje krasi krupna šnala, ista ona kakvu Leticija ima na kaišu, a delo su kuće Isabel Abdo.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Regalfille (@regalfille1)

 

makonda-tracker