moderno i trendi

Aleksandra Prijović u KOŽNOM izdanju koje će obeležiti jesen 2022.: Devojke ga već kopiraju, ovaj detalj morate imati

2

Aleksandra Prijović jedna je od devojaka čiji stil nije teško iskopirati

foto: Antonio Ahel/ATA Images
foto: Antonio Ahel/ATA Images

Pevačica Aleksandra Prijović često je u centru pažnje medija zbog svog jednostavnog, a ipak tako autentičnog stila odevanja.

 

Kao i mnogo puta do sad, Aleksandra je ponela modernu odevnu kombinaciju koju lako može da iskorpira bilo koja žena i da u njoj izgleda fantastično.

 

Bez obzira da li vam je potrebna ideja za odlazak na proslavu, večernji izlazak u grad ili neku drugu priliku s ovim komadima nema greške.

 

Ove jeseni kožni odevni predmeti su pravi must have, a ono što ih čini veoma primamljviim je to što se lako kombinuju sa drugim materijalima.

 

Aleksandra Prijović se pojavila na promociji knjige koju potpisuje Ana Petrović, pod imenom "Ključ zdravlja" i za tu priliku ponela je crne kožne pantalone i kožnu košulju braon boje.

 

Anastasija Ražnatović
foto: Antonio Ahel/ATA Images

Kao detalj koji je celom autfitu dao poseban šarm bio je veliki crni kaiš koji je pevačica ponela oko struka, a koji je dodatno istakao njenu vitku liniju.

 

Dugačke crne čizme do iznad kolena bile su pun modni pogodak. Mala crna torba upotpunila je pevačicin izgled, a kosa koja je bila podignuta sa nekoliko pramenova koji su padali preko lica doprineli su da izgleda opušteno.

 

Neobičan spoj ove braon i crne boje sve češće možemo videti na svetskim zvezdama, a očigledno je da naše poznate dame prate svetske trendove pa je ova kombinacija sve češći izbor i kod nas. 

 

Braon i crna su postale vodeći jesenji trend za 2022. godinu zato obavezno u svoj ormar ubacite neki od odevnih predmeta u ovim bojama.

 

 

 

makonda-tracker