simbolično

Ceca ga je nosila još pre 19 godina: Anastasija nije slučajno odabrala baš ovo odelo za svadbu Mihajla Šaulića

2

Komplet u kom se pevačica pojavila na venčanju sina Šabana Šaulića u skladu je s najnovijim trendovima, ali on je star skoro dve decenije, a nosi moćnu simboliku

foto: Nemanja Nikolić
foto: Nemanja Nikolić

Mihajlo Šaulić, sin kralja narodne muzike Šabana Šaulića, juče je rekao "da" svojoj izabranici Marini Velimirović, s kojom će uskoro dobiti prvo dete.
Srećni par okupio je na svojoj svabi više stotina zvanica, među kojima je bilo mnogo poznatih ličnosti, a najzapaženije su bile Svetlana i Anastasija Ražnatović.


Dok je mama Ceca nosila elegantnu cvetnu haljinu, njena naslednica se pojavila u svečanom odelu, a sada je otkriveno da ovaj komplet nije slučajno bio Anastasijin izbor.


Naime, Anastasija je nosila majčino odelo, koje je Ceca nosila u dva navrata – najpre 2003, a potom i 2007. godine, kada je na snimanju novogodišnjeg programa jedne televizije nastupila upravo sa Šabanom Šaulićem.

 

Svetlana Ceca Ražnatović
foto: Youtube Printscreen

Međutim, dok je Ceca nosila ovaj dvodelni set sa crnom košuljom, Anastasija ga je ponela na golo telo, u skladu s trendom koji vlada proteklih nekoliko sezona.


U pitanju je komplet koji čine strukirani sako i pantalone, a oba komada su uska i ističu figuru. Posebno je efektno to što je odelo svetlucavo, zbog čega njegova svetlosiva boja izgleda još otmenije, a Anastasija ga je ponela sa sivim salonkama s visokim štiklama i torbicom Lady Dior u sličnoj nijansi.

 

1 / 11 Foto: Antonio Ahel/ATA Images

 

 

 

makonda-tracker