s ovim je nemoguće pogrešiti

Ide i uz štikle i uz mokasine: Mirka Vasiljević oduševila u maloj crnoj haljini na jesenji način

2

Srpska glumica majstorski bira praktične odevne komade, a sada se na jednom gradskom događaju pojavila u pravom modnom klasiku

foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages
foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Glumica Mirka Vasiljević poznata je po svedenom i damskom stilu, a sada je pokazala koliko on može biti zabavan!


Mala crna haljina odlično je rešenje za svaki formalniji događaj, a upravo je ona bila Mirkin izbor za promociju novog modnog brenda u Beogradu.


Glumica je svojim prisustvom podržala Lepu Brenu i porodicu Živojinović, koji su uplovili u novi biznis, a za ovu priliku odabrala je vrlo interesantan model mini-haljina. Mirka se, naime, pred okupljenim foto-reporterima pojavila u modelu haljine dugih rukava, koji prati liniju telu i ima zatvoren okrugli okovratnik, a haljinica se završava lepršavim karnerčićima iznad kolena.

 

1 / 6 Foto: Nenad Kostić

 

Kako bi istakla struk, glumica je upotpunila svoje izdanje tankim kožnim kaišem modne kuće Hermes, a posebno je interesantno kako je kombinovala ovaj model haljine.


Iako ovakav komad može da izgleda sjajno i s visokim potpeticama, Mirka je ponela ravnu oduću, i to ultrapopularne mokasine. Njen izbor su Pradine cipele crne boje, a uz to je odabrala i malu crnu ručnu tašnu.

 


 

makonda-tracker