za primer

Najpopularnija ravna obuća, a u rukama – Šanel! Aleksandra Prijović zna kako najbolje nositi crnu boju ove sezone

0

Crni komplet popularna pevačica "začinila" je pažljivo biranim komadima i pokazala da je nekad klasika najbolje rešenje

foto: Nenad Kostić
foto: Nenad Kostić

Regionalna muzička diva Lepa Brena rešila je da se oproba u novom biznisu nakon što je pre nekoliko godina sa Sašom Popovićem prodala "Grand produkciju", a njen izbor ovog puta nema veze s muzikom. Jedna od najvećih jugoslovenskih muzičkih zvezda je, naime, odlučila da uplovi u modne vode, i da pokrene novi modni brend.


Na današnjoj prezentaciji Lepa Brena je okupila veliki broj poznatih ličnosti iz svih sfera, a među najzapaženijima je bila pevačica Aleksandra Prijović, njena snaha, odnosno supruga Breninog posinka Filipa Živojinovića.

 

Jedna od najpoznatijih "Zvezda Granda" pojavila se na promociji u vrlo atraktivnoj poslovnoj odevnoj kombinaciji, koja spaja udobnost i izuzetak formalni stil.


Aleksandra je, naime, za ovu priliku odabrala crno odelo sastavljeno od dubokih pantalona ravnog kroja i jednostavan sako kojim se tek ogrnula, a kombinovala ga je sjajno.

 

1 / 9 Foto: Kurir TV /Printscreen


Pevačica je upotpunila svoje izdanje efektno tamnosivom bluzom dugih rukava, koja je odlično kombinovana s obućom – ravnim svetlosivim mokasinama. Reč je o modelu obuće koji se vraća u modu početkom svake jeseni i vrlo je udoban i praktičan način da se svakom autfitu doda doza poslovnog stila, a Aleksandra ga je ponela s klasičnom Chanel trobicom crne boje.


Kako su Živojinovići istakli, cela porodica bila je uključena u ovaj projekat, a Aleksandra je istakla da nije bilo potrebe da se meša previše, kao i da je beskrajno ponosna na svoje najmilije.


Oni su od samog početka imali vrhunsku ideju. Nisam ih morala savetovati mnogo, oni sigurno znaju bolje od mene, svi su iskusniji i bolje znaju. Mogu da kažem da sam oduševljena, da sam ponosna na njih. Jako dugo se radilo na tome. Filip je poslednju godinu radio sa njima, jedva čekam da vidite i probate – rekla je pevačica za Kurir TV.

 

Više pogledajte u snimku.

 

 

makonda-tracker