POGLEDAJTE

Rolka-haljina i za nijansu smelija mlada princeza: Ranija od Jordana zablistala u usklađenom modnom izdanju sa ćerkom

0

Kraljica Ranija od Jordana je sa ćerkom princezom Iman prisustvovala dobrotvornoj večeri posvećenoj organizacijama koje se bavi pravima žena i štite ih od nasilja.

foto: Royal Hashemite Court / Shutterstock Editorial / Profimedia
foto: Royal Hashemite Court / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kraljica Ranija od Jordana je bila jedan od govornika u Njujorku na prestižnom događaju koji je posvećen ženama i borbi za njihova prava. Ona se pojavila u društvu ćerke, princeze Iman.

 

Na svečanoj večeri je prikupljena i velika količina novca koja će biti preusmerena brojim organizacijama koje se bave ovom važnom temom. 

Majka i ćerka su zablistale u dugim toaletama, ali skroz suprotnih boja, međutim, obe su fascinirale okupljene. Ranija od Jordana je bila u raskošnoj žutoj haljini sa dugim rukavima i rolkom, dok je svoj izgled upotpunila zlatnom efektnom ogrlicom.

Mlada princeza od Jordana je odabrala crnu toaletu sa šlicem. Zanimljivo je da su se obe odlučile za rolka-haljine sa dugim rukavima, popularnog brenda Bottega Veneta, uz koje su dodale elegnatne torbice.

 

Inače, kraljica Ranija je jedna od najbolje obučenih žena na svetu, pa tako svako njeno pojavljivanje unese novine u svet mode i postavi nove domaće zadatke svetskim dizajnerima.

 

 

makonda-tracker