koja haljina vam se više dopada?

Ona ima četvoro dece i stas modela: Lidija Ocokoljić u elegantnoj uskoj haljini zasenila čak i Cecu (FOTO)

0

Venčanje Mihajla Šaulića je okupilo brojne poznate ličnosti sa domaće javne scene koje su zablistale u svečanim toaletama.

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Među zvanicama bile su i Ceca, Anastasija Ražnatović i Cecina sestra, Lidija Ocokoljić. Sve tri su u biranim aufitima pokupile komplimente, a Lidija se posebno istakla u svojoj toaleti.

 

Mnogi su oduševili svojim izgledom, pa je tako supruga Ivice Dačića održala pravu lekciju stila, dok ništa manje zapažena nije bila i Dajana Paunović, ali i Mirka Vasiljević.

Lidija se pojavila u dugoj crnoj haljini sa rukavima, a njen kroj je padao tako da ističe Lidijinu vitku figuru. Ona je uz ovu elegantnu kombinaciju uklopila visoke sandale sa platformom u zlatnoj nijansi, a ista boja je bila izbor i za torbicu.

 

1 / 3 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Lidija se ne eksponira previše u medijima, pa svako njeno pojavjivanje bude ispraćeno, a ona se uvek potrudi da pokaže svoja najbolja izdanja. Svoju dugu plavu kosu je uvila u talase, a efektna ogrlica oko vrata je samo zaokružila ceo prizor.

 

Inače, i Ceca i Anastasija su zablistale, svaka na svoj način, pa je tako ovaj trio bio jedna od glavnih tema na glamuroznoj svadbi u luksuznom prestoničkom hotelu.

 

 

makonda-tracker