modni minimalizam

Zamamna, senzualna, a tako DAMSKA! Monika Beluči pripijenom haljinom ubrzava puls svakome ko je pogleda

0

Ako postoji žena koja može da bukti od seksepila bez trunke vulgarnosti i istovremeno ostavi utisak gospođe pred kojom se oseća strahopoštovanje, to je bez sumnje italijanska diva Monika Beluči

foto: EPA-EFE/ETTORE FERRARI
foto: EPA-EFE/ETTORE FERRARI

Pred kraj Nedelje mode u Milanu, rijaliti zvezda Kim Kardašijan rešila je da u saradnji s modnom kućom Dolce&Gabbana organizuje privatnu večeru, na kojoj je okupila poznate i uticajne ličnosti u svetu mode.


Među njima se našla i italijanska glumica Monika Beluči (57), dugogodišnja prijateljica Domenika Dolčea i Stefana Gabane, inače zaštitno lice slavnog brenda.

 

Filmska diva ostala je i u ovoj prilici odana svojoj omiljenoj crnoj boji, a odabrala je toaletu koja je savršen primer njenog autentičnog stila i odličan spoj seksepila, otmetnosti i odmerenosti.


Monika se pojavila u kreaciji midi-dužine, haljini koja je pripijena uz telo, zahvaljujući čemu ističe njenu besprekornu figuru i obline po kojima je poznata.

 

1 / 5 Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

 

Reč je o toaleti kvadratnog izreza, koji naglašava poprsje, a Monikina haljina ima duge i providne crne rukave, a kombinovala juje sa visokim čizmama od prevrnute kože.


Uz to je nosila i minijaturnu crnu pismo-tašnu, dok je kosu pustila da pada. U skladu s njenim ukusuom i, jednostavno, nenadmašno!

 


 

 

makonda-tracker