(ne)obično, a moćno

Šik fantazija boje mandarine: Kraljica Leticija bacila Amerikance u trans damskom haljinom koja BUKTI OD SEKSEPILA

0

Kako se obući kad želite da ostavite snažan utisak, ali i da ljudi ne misle da ste se previše potrudili? Španska kraljica ima sjajnu ideju...

foto: Lev Radin / ddp USA / Profimedia
foto: Lev Radin / ddp USA / Profimedia

Nakon što je oduševila svedenim crnim izdanjem na sahrani kraljice Elizabete, španska kraljica je dala mašti na volju i začinila svoj stil jarkom haljinom.


Supruga španskog kralja Felipea VI jedna je od najbolje odevenih Evropljanki, a sada je na tu činjenicu podsetila sve na drugoj strani Atlantskog okeana.


Kraljica Leticija uputila se nakon sahrane kraljice Elizabete II u Njujork, gde je već prvog dana prisustvovala nizu događaja u oranizaciji Unicefa i, potom, jednom sastanku u prostorijama Svetske zdravstvene organizacije.


Ona je za ovu priliku odabrala pristupačnu haljinu, model jedne poznate španske modne kuće koja je poznata po nižim cenama.

 

1 / 7 Foto: Lev Radin / ddp USA / Profimedia

 

Ovog puta je njen izbor bila midi-haljina bez rukava koja je u potpunosti pripijena uz telo, a interesantna je zbog asimetričnih nabora koji naglašavaju vitkost kraljičine figure. Najzanimljiviji detalj je neobičan okovratnik koji skreće pažnju na gornji deo tela, a sve izgleda još vatrenije i efektnije zahvaljujući boji – predivnoj nijansi narandžaste.


Uz ovako zabavan model Leticija od Španije je podigla kosu u visok rep, a kombinovala je svoju šik haljinicu sa crnim salonkama s visokim štiklama i crnom ručnom torbicom.

 

 

makonda-tracker