moderno

Obuća kojoj nije odolela niti Sara Jo! Pogledajte snižene modele prelepih patika!

1

Jeste li ove jeseni imali priliku d istražite ponudu sniženja na policama trgovina?

foto: Promo
foto: Promo

 

Nama su za oko zapeli predivni modeli patika za sve uzraste koje smo pronašli u Deichmannu. Našlo se tu ponešto za svakoga, pa vremenski ograničena JUBILARNA AKCIJA povodom desete godišnjice donosi snižene cene obuće za dečake i devojčice te modele patika brendova poput Nike i adidas za žene i muškarce. Pogledajte modele koji su nam se posebno svideli!

 

 

Celi dan u najudobnijoj obući

 

Patike
foto: Promo

Udobne patike su one koje ne stišću osetljive mišiće i čiji kalup neće menjati prirodnu poziciju stopala. U Deichmannu smo pronašli patike brenda Graceland, od ugodnog materijala koji će tekom celog dana nošenja pružati potporu bez osećaja pritiskanja. Ove udobne patike jednostavno je kombinovati i podjednako će dobro da izgledaju u potpuno sportskom stajlingu kao što su trenirka ili helanke, kao i u kombinaciji s trapericama skraćenih nogavica ili širokim modelima. Koje god patike odaberete, sigurno je da će vam biti udobne i trendy, a pritom nećete da opteretite kućni budžet.

 

Pa čak i kada pada kiša!

Patike
foto: Promo

S dolaskom septembra dečija stopala potrebno je zaštititi od kiše i blata kako bi odlazak u vrtić ili školu prošao sa što manje muka. Svako dete trebaće kvalitetan par gumenih čizmica kako bi ove jeseni izbegli vlagu i hladnoću, a zbog ubrzanog rasta, roditelji su u potrazi za obućom koju će bez puno brige moći da zamene kada dečija nogica poraste. Deichmann je za ovu prigodu na police izneo prelepe modele gumenih buca za dečake i devojčice, a njihova cena čini ih pristupačnima za sve!

 

Trendovi po pristupačnim cenama

Patike
foto: Promo

Na Deichmann promotivnoj Jubilarnoj akciji našli su se i neodoljivi modeli modnih patika za sve one koji sportsku obuću vole nositi u svim prilikama. Trendovi modnih patika nastavljaju i ove u znaku ravnih potplata pa ćete u Deichmannu pronaći court patike brendova adidas, Graceland i drugih, a boje, uzorci i modeli doista su raznovrsni i donose ponešto za svakoga. Ako ste zaljubljenik u sportsku eleganciju, uputite se u Deichmann gde vas očekuju modeli za dame, muškarce i decu, kao i velik izbor modnih dodataka, elegantne i obuće za dom.

Jesen u Deichmann donosi brojne novitete. Ovdje vas očekuje uzbudljiva nova kolekcija, a neodoljive modele nosit će i nova ambasadorica Deichmanna – Sara Jo!

Patike
foto: Promo

Dođite u Deichmann i odaberite cipele i patike po najpristupačnijim cenama na tržištu. Posetite službenu stranicu Deichmanna, istražite ponudu i pronađite patike koje ćete obožavati!

 

makonda-tracker